3 irtokuutiota kuivaa 33 cm koivuklapia kotiin toimitettuna

150,00 

Puolikas kuorma eli 3 irtokuutiota kuivaa laadukasta suomalaista 33 cm koivuklapia toimitettuna kotipihallesi.

Toimitus kolmeen suuntaan kippaavalla kärryllä. Tällainen kolmikaatokippi mahdollistaa sen, että polttopuukuorma saadaan kipattua tarkasti haluttuun paikkaan tontillasi.

Tee kimppatilaus samalla paikkakunnalla asuvan naapurisi tai ystäväsi kanssa! Valitse silloin ostoskoriisi kaksi puolikasta kuormaa ja saatte molemmat 3 kuution puukasan kipattuna kotipihalle.

Tai tilaa kolmen irtokuution kuorma ihan omaan käyttöösi. Tällaisen puolitetun suuntakuorman toimitus toteutuu kun toinenkin asiakas tilaa puolikkaan kuorman saman seutukunnan alueelle. Valitse maksutavaksi Maksu vasta toimituksen yhteydessä. Saat tilausvahvistuksen kun puukuorman toisellekin puolikkaalle on löytynyt ostaja.

Toimitukset Oulun ja Raahen talousalueella seuraaviin kuntiin:

Vyöhyke 1, toimitusmaksu 50 €
Haapavesi, Kempele, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Oulainen, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Siikalatva, Tyrnävä, Ylivieska, Oulu (Oulujoen eteläpuoli)

Vyöhyke 2, toimitusmaksu 100 €
Alavieska, Haapajärvi, Kalajoki, Kärsämäki, Muhos, Nivala, Oulu (Oulujoen pohjoispuoli), Pyhäjärvi, Pyhäntä, Sievi, Vaala

Toimitusmaksu määräytyy vyöhykkeittäin. Toimitusmaksu lasketaan verkkokaupan kassalla postinumerosi perusteella. Toimitus muualle sopimuksen mukaan (tiedustelut alla olevaan puhelinnumeroon).

Maksun voit hoitaa verkkokaupan kassalla tilisiirtona tai vasta toimituksen yhteydessä käteisellä, tilisiirtona, MobilePaylla tai Pivolla.

Voit laittaa tilauksen kommentteihin toivomuksen toimitusajasta. Otamme aina yhteyttä tilauksen jälkeen ennen toimitusta ja sovimme toimituspäivän ja toimitusajan etukäteen. Luotettavat ja täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia.

Jos haluat kotiintoimituksen sijaan noutaa polttopuut itse Vihannista, ota yhteys alla olevaan numeroon. Toimitusmaksua ei tässä tapauksessa peritä. Lastaamme puut kärryysi koneellisesti.

Tiedustelut 040 543 0435 (Jouni Ahola)

Varasto loppu